<h2>Καλώς ήρθατε</h2><p>στο Marianthi Hotel που βρίσκετε Καλά Νερά. Εδώ θα απολαύσετε τις διακοπές σας...</p> <h2>Καλώς ήρθατε</h2><p>στο Marianthi Hotel που βρίσκετε Καλά Νερά. Εδώ θα απολαύσετε τις διακοπές σας...</p> <h2>Καλώς ήρθατε</h2><p>στο Marianthi Hotel που βρίσκετε Καλά Νερά. Εδώ θα απολαύσετε τις διακοπές σας...</p>
Previous Next
Το μενού μας


Το μενού μας
Παγασητικός - Καλά Νερά - Πήλιο



 
Στο εστιατόριό μας “Παγασητικός” που βρίσκεται στα Καλά Νερά, μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις αγναντεύονταν την πανέμορφη θέα του Παγασητικού.  Το εστιατόριο βρίσκεται, δίπλα στην θάλασσα και έχει μοναδική και πολύ φιλική ατμόσφαιρα. Εδώ οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν ευχάριστες ώρες και να απολαύσουν εξαιρετικό φαγητό με πολύ λογικές τιμές.


 
Με μεγάλη επιλογή από παραδοσιακές γεύσεις, σπιτικά μαγειρεμένα φαγητά και μεγάλη ποικιλία από θαλασσινά και κρέας, είμαστε σίγουροι ότι θα ικανοποιηθείτε απόλυτα με το απολαυστικό γεύμα σας. Οι specialite’ του εστιατορίου “Παγασητικός” συμπεριλαμβάνουν, κρεατικά και θαλασσινά στα κάρβουνα, μοσχαράκι στην γάστρα και κλέφτικο. Μπορείτε να συνοδεύσετε το γεύμα σας με τοπικό κρασί, η τσίπουρο.
 
Στο εστιατόριο “Παγασητικός”, σκοπός και επιθυμία μας είναι, να προσφέρουμε τα καλύτερα ποιοτικώς γεύματα και να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, με την φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα.


ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, Πήλιο 37010 / Μαγνησίας
Τηλ: 2423022356, 2423022545, 2423022206 Κιν: 6946304241